Diriliş Ertuğrul 139. Bölüm Tanıtım

Moğollar ile savaş halinde olan Ertuğrul Bey kılıçlarını çekiyor. Yine aksiyon dolu bir bölüm ile gelecek olan Diriliş Ertuğrul 139.bölüm fragmanı nefes kesti. Alıncak, Ertuğrul Bey'in yeğenini öldürdü. Peki Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak? Her hafta çarşamba akşamı izleyenlerin karşısında olan Diriliş Ertuğrul yine bomba gibi bir bölümle geliyor.

Diriliş Ertuğrul son bölüm nefes kesti ve Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanı için heyecanlı bekleyiş başladı. Her Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında izleyenleri ekran başına kilitleyen Diriliş Ertuğrul son bölüm tam not aldı. Dizide bu hafta; Sultan Keykavus'u teslim edeceğini söyleyen Ertuğrul'un ağzından dökülen sözler Alıncak için büyük bir itibar meselesi olduğu için durumu kabul etmek zorunda kalır. İşte Diriliş Ertuğrul 138. son bölüm izleme linki.

iriliş son bölüm izleyenler Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanını merakla bekleniyor. 6 Mart Diriliş son bölüm izleyenleri ekran başına kilitledi. TRT 1 ekranlarında her Çarşamba akşamı büyük heyecan yaratan Diriliş Ertuğrul’da heyecan tüm hızıyla sürüyor. Dizide bu hafta; Komutan Alıncak, Sultan Keykavus'u Ertuğrul Bey'in kaçırdığından şüphelense de Ertuğrul Bey, Moğolların arasına soktuğu Mergen sayesinde Sultan'ı Berke Han'ın kaçırdığına inandırdı. İşte, Diriliş Ertuğrul son bölüm izleme linki ve 139. yeni bölüm fragmanı.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 139. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Diriliş Ertuğrul 139. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haberimiz içerisinde bulunan link üzerinden fragmana ulaşabilirsiniz.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülagü Han tarafından idam edilmek istenen Sultan Keykavus'u bulup onun gözüne girmeyi planlayan Alıncak amacına ulaşamadan Ertuğrul Bey tarafınan kaçırıldı. 

Komutan Alıncak, Sultan Keykavus'u Ertuğrul Bey'in kaçırdığından şüphelense de Ertuğruş Bey, Moğolların arasına soktuğu Mergen sayesinde Sultan'ı Berke Han'ın kaçırdığına inandırır. Alıncak düzenlediği plan ile Ertuğrul Bey'den altınları geri alıp onu öldürme planları yaparken Ertuğrul Bey'in teklifi ile neye uğradığını şaşırır. Sultan Keykavus'u teslim edeceğini söyleyen Ertuğrul'un ağzından dökülen sözler Alıncak için büyük bir itibar meselesi olduğu için durumu kabul etmek zorunda kalır.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30