İddialara gülüyoruz!

Survivor Türkiye-Yunanistan formatının yayından kaldırılacağı yerine yine Survivor’ın Ünlüler-Gönüllüler takımlarıyla tekrar başlayacağı iddia edilmişti. Acun Ilıcalı sosyal medyada gündem olan bu iddia ile ilgili açıklama yaptı.

İddialara gülüyoruz!

İddialara göre; Survivor Türkiye-Yunanistan resmen final yaparak yayından kaldırılacak. 1 Mart tarihinde Survivor 2019 tekrar başlayacak. Buna gerekçe olarak da Yunanistan'da Survivor 2019 Türkiye Yunanistan’ın yayınlandığı Skai TV reytinglerinin kötü olunca yarışma programını 1 Mart 2019 tarihinde yayından kaldırma kararı gerekçe gösterildi. 

SURVİVOR ÜNLÜLER-GÖNÜLLÜLER Mİ OLACAK?

İddiaya göre; Acun Ilıcalı, bu süreçte Ünlüler takımı kurabilirse Survivor formatı Ünlüler Gönüllüler olacak. Böylelikle Survivor formatı şu anki yarışmacılar Ünlüler, diğer yarışmacılar Gönüllüler olarak devam edecek.

Türkiye'de TV8 ve Yunanistan'da Skai TV televizyonlarında ortak yayınlanan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasının format değiştireceği iddiasıyla ilgili olarak, Acun Ilıcalı kişisel Instagram hesabından bir açıklama yaptı.

'İzleyicilerimize teşekkür ederiz'

Survivor ile haftada 4 gün Prime Time'da 1. olduklarını belirten Ilıcalı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Survivor Türkiye - Yunanistan formatının değişeceği haberi bizi ekip olarak güldürülüyor. Haftada 4 gün Survivor ile prime time'da şubat ayının 1.kanalıyız. İzleyicilerimize teşekkür ederiz."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30