İlk oyunu Türkiye kazandı

Ekranların en sevilen yarışmalarının başında gelen Survivor dün akşam ilk bölümüyle ekranlarda geldi. Yarışmadaki Türkiye-Yunanistan arasındaki ilk mücadelenin galibi ise Türkiye oldu

İlk oyunu Türkiye kazandı
banner115

TV8 ekranlarının en sevilen yarışması Survivor, dün akşam 13'üncü sezonun ilk bölümüyle sevenleriyle buluştu. Yarışmadaki ilk erzak ve baraka ödüllü oyununu kazanan ise Türkler oldu.

"EN ZOR SEZON OLACAK"

Survivor Türkiye-Yunanistan'da ilk oyun öncesi Acun Ilıcalı, yarışmacılara konuşarak Survivor'ın son yıllardaki en zor sezonu olacağını söyledi.

2 Şubat Cumartesi günü ilk bölümü ile TV8 ekranlarına gelen Survivor Türkiye- Yunanistan yarışmasında kazanan Türkiye oldu. Survivor Türkiye-Yunanistan'da ilk oyun büyük heyecana sahne oldu. Yarışmacılar baraka ve erzak için kıyasıya mücadele ettiler. Survivor Türkiye Yunanistan yarışmasında ödül oyununda her iki takım denizde bulunan salıya koştu. Daha sonra denizde bulunan salıyı karaya çekmek için mücadele ettiler. Salı karaya ilk getiren takım Türkiye oldu. Daha sonra sepete top atma oyunu oynandı. Türkiye 12, Yunanistan 9 topu sepete attı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyununun ardından ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Her iki takım da kazanmak için büyük mücadele gösterdi. Kimi zaman beraberlik sağlandı. Dokunulmazlık oyununu da Türkiye kazandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2019, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30