Osmanlı hatunu oluyor!

En son Star TV'deki 'Cesur ve Güzel' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Tuba Büyükstün, şimdi de Osmanlı sultanı 'Mara Hatun' karakterine hayat vereceği bomba bir projeyle el sıkıştı.

Osmanlı hatunu oluyor!

En son 2016-2017 yıllarında Star TV'de ekrana gelen 'Cesur ve Güzel' dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolü paylaşan Tuba Büyüküstün, bomba bir projeyle tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İkiz kızlarına zaman ayırmak için iki sezondur çalışmaya ara veren güzel oyuncu, merakla beklenen projede Osmanlı Sultanı olacak.

Birsen Altuntaş'la Show Dünyası adlı youtube kanalının haberine göre; ünlü oyuncu Netflix'in 'Ottoman Rising' (Osmanlı Yükseliyor) projesiyle anlaştı. Tuba Büyüküstün 6 bölümlük belgesel dramada Fatih Sultan Mehmet'in annesi 'Mara Hatun' karakterine hayat verecek.

Mini diziyi Karga Seven Pictures’ın kurucu ortaklarından Emre Şahin yönetecek. "Ottoman Rising" Osmanlı Devleti’nin yükselme dönemini ve Fatih Sultan Mehmet’in hayatını konu alıyor. 

Osmanlı Devleti’nin yükselme döneminin içinde Fatih Sultan Mehmet dönemine işaret edilecek diziyi Emre Şahin’in Los Angeles merkezli yapım şirketi Karga Seven Pictures hazırlıyor. Hazırlık süreci devam ederken yapım süreciyle beraber dizinin kadrosu da yavaş yavaş belli oluyor. Aynı zamanda merakla beklenen projenin yönetmen koltuğuna oturan Emre Şahin, daha önce verdiği bir röportajda, dizinin hikayesinde İstanbul’un fethine yer verileceği, ancak hikayenin oradan farklı noktalara açılacağını belirtmişti.

Şahin, dizi içinde flashbackler ve ileriye gidişlerin yer alacağını da özellikle söylemişti. Dizinin cast kısmının büyük çoğunluğu ise uluslararası bir oyuncu kadrosuyla öne çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2019, 17:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30