Sevilen dizide gerginlik!

Perşembe akşamının hem reytingi hem de hikayesiyle dikkat çeken dizisi Bizim Hikaye'de kriz yaşandığı iddia edildi. Yakın tarihte oyuncu Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya ve başrolü paylaştığı Burak Deniz'in set ortamında bir araya gelmemeye çalıştıkları belirtildi.

Sevilen dizide gerginlik!

Ekranın beğeniyle takip edilen Bizim Hikaye dizisinde gergin anlar yaşanıyor. Başrolünde Reha Özcan, Hazal Kaya ve Burak Deniz'in yer aldığı ve Amerikan yapımı Shameless dizisinden uyarlanan dizi, 2. sezonuyla da reyting konusunda dikkat çekiyor.

İddia'ya göre, aynı başarılı durum set ortamında etkili değil çünkü başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Burak Deniz'in araları açılmış durumda. Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Ali Atay ile evlenen Hazal Kaya ile düğününe konuk gelen partneri Burak Deniz, 7 Şubat'taki düğünün ardından tartışıp küstü.Küslükleri devam eden ikili, sette çekimleri dışında yan yana gelmemeye özen gösteriyorlar.

Yine iddiaya göre, ekip içerisinde de 'Hazalcılar' ve 'Burakçılar' şeklinde de bir taraflaşma oluşmaya başlamış durumda. 

Öte yandan, 53. bölümde diziden ayrılan ve Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade'nin de, yaşanan gerginlikler sebebiyle ayrılmayı tercih ettiği iddia edilmişti. Ancak konuyla alakalı Cevadzade'den bir açıklama yapılmadı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30