Beyaz Saray başsağlığı diledi

ABD 'nin Arizona eyaletinde  İstanbul  Başkonsolosluğu'nda çıkan arbede sırasında öldüğü açıklanan Kaşıkçı hakkında basın mensuplarına değerlendirmeler yapan ABD Başkanı  Trump ,  Suudi Arabistan 'ın Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili açıklamasının "güvenilir" olduğunu, konu ile ilgili olarak soruşturma konusunda ABD Kongresi ile çalışmayı sürdüreceğini söyledi.

Beyaz Saray başsağlığı diledi
banner127

 "SUUDİ ARABİSTAN 'IN AÇIKLAMASI BÜYÜK BİR ADIM"

Riyad  yönetiminin açıklamasının büyük bir adım olduğunu söyleyen Trump, "Ancak kendi değerlendirmemiz henüz bitmedi. Şu anda bir sonuca varmak için erken." dedi.    

SUUDİ VELİAHT PRENS SELMAN İLE GÖRÜŞECEK

Suudi Arabistan'ın Kaşıkçı açıklaması için, "Suudilere bazı sorularımız olacak. Bu konuda Kongre ile birlikte çalışacağız." ifadelerini kullanan Trump, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile görüştükten sonra kararlarını açıklayacaklarını anlattı.

KAŞIKÇI'NIN ÖLDÜRÜLMESİYLE İLGİLİ TUTUKLAMALAR ÇOK ÖNEMLİ

"Suudi Arabistan'a  İran 'a karşı denge unsuru olarak ihtiyacımız var" diyen Trump ayrıca, Riyad yönetiminin Kaşıkçı'nın öldürülmesiyle ilgili yaptığı tutuklamaların "çok önemli olduğunu" belirtti.

BEYAZ SARAY BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Cemal Kaşıkçı'nın öldüğü yönündeki açıklamanın ardından  Beyaz Saray  da bir açıklama yaparak, Kaşıkçı'nın ailesi, nişanlısı ve dostlarına başsağlığı diledi. Beyaz Saray sözcüsü Sarah Huckabee Sanders, ABD'nin Kaşıkçı'nın ölümüyle ilgili uluslararası soruşturmaları yakından izlediğini, adil yargı sürecine ve gerekli şeffaflığa uygun olarak adaleti savunacağını belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30