Ruhsal çöküş yaşıyor

Gösteri dünyasında örneklerine çok rastlanan bir "erken şöhret çabuk tüketti" dramı daha yaşanıyor.

Ruhsal çöküş yaşıyor
banner115

Daha çocuk yaşta şöhrete ulaşan, dünyanın dört bir yanında milyonlarca gençten oluşan bir hayran kitlesi edinen, dudak uçuklatan bir servet kazanan Justin Bieber, kelimenin tam anlamıyla bir ruhsal çöküş yaşıyor.

25 yıllık hayatına “kariyer basamaklarını koşarak tırmanmak” da dahil bir büyük aşk, sayısız küçük kaçamak ve bir de evlilik sığdıran, birçok mesleki başarı elde eden ama bir o kadar da skandalınkahramanı olan Bieber, önceki gün terapi seansından çıkarken görüntülendi.

Yaklaşık bir aydır depresyon tedavisi gören Bieber, New York’ta terapistinin muayenehanesinden çıkarken etrafını yine bir fotoğrafçı ordusu sardı.

Yüzünü sivilcelerin kapladığı görülen Bieber, aracına kadar bile zorlukla yürümesine neden olan bu fotoğrafçı ordusunu görünce yüzü şekilden şekile girdi.

Bir ara çaresizlik içinde yüzünü ellerinin arasına alıp ağlayacakmış gibi bir ifade takındı. Genç şarkıcı, daha sonra Instagram hesabından yaptığı açıklamada hayranlarına “Benim için dua edin” diye seslendi.

Justin Bieber bu paylaşımında ” Çok mücadele ettiğini, kendisini tuhaf hissettiğini belirtti.” Bieber daha önce de benzer durumlar yaşadığını not düşüp iyileşeceğine dair umutlu olduğunun altını çizdi. Bieber “Tanrı güvenilirdir. Dualarınız gerçekten işe yarayacak” diye yazdı.

Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2019, 18:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30