Ataçağ'de birinciler belli oldu

Ataçağ Koleji öğrenciler arasında Münazara Yarışması düzenledi. Görkem Kurnaz, Abdullah Eymen Caba, Semanur Yıldırım ve Ezel Kara’nın bulunduğu takım ‘’Ülke sınırları kaldırılmalıdır’’ münazara tezi ile birinci oldu.

Ataçağ'de birinciler belli oldu

Öğrencilerin duygu ve düşüncelerini doğru ve sistematik bir biçimde ifade etmelerine katkı sağlamak, spordan sanata, tarihten bilim-teknolojiye kadar birçok konuda bilgi birikimlerini artırmak amacıyla geleneksel olarak her yıl düzenlenen Ataçağ Koleji Münazara Yarışması bu yıl pandemi kurallarına uygun olarak -çevrim içi- gerçekleştirildi. 

Münazara, Ataçağ Koleji Sosyal Bilgiler öğretmeni K. Aslı Durkut tarafından 26-30 Nisan 2021 tarihleri arasında düzenlendi. Yarışmanın, yarı final tartışma tezleri ‘’İnternet ve sosyal medya fert ve toplum için zararlıdır/faydalıdır.’’, ‘’Teknoloji dünyaya faydalıdır/zararlıdır.’’ idi.

Finale kalmaya hak kazanan iki takımdan öğrencisi Görkem Kurnaz, Abdullah Eymen Caba, Semanur Yıldırım ve Ezel Kara’nın bulunduğu takım ‘’Ülke sınırları kaldırılmalıdır.’’ münazara tezini başarıyla savunarak öğretmenlerinden oluşan seçici kurul tarafından birinciliğe hak kazandı.

Ataçağ Koleji Okul Müdürü Vecdet Eryıldırım, “uzaktan eğitim sürecinde öğrencilerin bu tarz etkinliklere katılmasının öneminden bahsederken münazara boyunca tartışma ilkelerine uyan ve  nezaketi, saygıyı, hoşgörüyü bizlere hissettiren tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum.” dedi. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30