Eskişehir'de de uzaktan eğitime geçilmeli!

Memur-Sen İl Temsilcisi, Eğitim-Bir-Sen 1 No'lu Şube Başkanı Muammer Karaman, "Geç kaldık hayıflanması ve tartışmaları içinde olmamak adına okul öncesi eğitim hizmeti sunan anaokulu ve anasınıflarında uzaktan eğitime geçilmelidir."

Eskişehir'de de uzaktan eğitime geçilmeli!
banner115

Muammer Karaman 'ın yazılı açıklaması şu şekilde;

"Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı yayınladığı son genelgeyle Okul Öncesi Eğitim Kurumları’nın uzaktan eğitime geçmesinin önünü açmıştır. Bu kararı da İl ve İlçe Hıfsızsıha Kurullarına bırakmıştır. Artan vakalar sebebiyle Koronavirüs Bilim Kurulu’nun hafta içinde de uygulanacak yeni kısıtlamalar isteyeceği konuşulmaktadır.

Bu veriler ve açıklamalar doğrultusunda İstanbul ve Bursa İl Hıfzıssıhha Kurulları okul öncesi eğitim kurumlarında uzaktan eğitime geçme kararı almıştır. İlimizde de artan vakalar ile ilgili yapılan haber ve paylaşımlar yarın geç mi olur sorusunu sordurmakta ve zaten var olan endişeleri büyütmektedir? Bu soruları sormanın geç olduğu bir zamanı yaşamamak, geç kaldık hayıflanması ve tartışmaları içinde olmamak adına okul öncesi eğitim hizmeti sunan anaokulu ve anasınıflarında uzaktan eğitime geçilmelidir diyoruz."

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30