1000'e yakın TKK marketi açılacak

Erdoğan Tarım Kredi Kooperatifi satış mağazasından alışveriş yaptı. Market çıkışında açıklama yapan Erdoğan, "Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun" ifadelerini kullandı. Tanzim marketler için talimat verdiğini ifade eden Erdoğan, "Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik" dedi.

1000'e yakın TKK marketi açılacak
banner115

Tarım Kredi Kooperatifince Kısıklı’da açılan satış mağazasına uğrayıp alışveriş yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan ve Kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar eşlik etti.

Ürünleri inceleyip market arabasına koyan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ve Sümeyye Erdoğan Bayraktar, mağazadaki vatandaşlarla sohbet etti.

Burada yaklaşık yarım saat kalan Erdoğan, ödemesini nakit yaptıktan sonra marketten ayrıldı.

“FİYATLAR GAYET UYGUN”

Çıkışta basın mensuplarına açıklama yapan Erdoğan, şunları söyledi;

*Tarım Kredi Kooperatiflerimizin gördüğünüz gibi buradaki market gerçekten çeşitli ürünler noktasında, kalite noktasında, fiyatlar noktasında gayet uygun. Gerçekten vatandaşlarımızın kesesine uygun fiyatların uygulandığı bir yer.

“TALİMAT VERDİM”

*Bunların süratle çoğaltılması noktasında Tarım Kredi Kooperatiflerine verdiğimiz talimatlar var. Tabii süratle 500 metre kareden olmak üzere, Türkiye genelinde ilk etapta 1000 kadar bu tür marketlerin yapılması talimatını verdik.

*Bunları süratle çoğaltacağız. Ve böylece vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli ürünü ulaştırmanın ve piyasayı balanse etmenin inşallah gayreti içerisinde olacağız.

*Şu anda da bizzat buradan yaptığım alışverişle bunu gördüm ve bundan dolayı da mutluyum. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Salih
Salih - 2 yıl Önce

çay ve keki beleş verecek olan şehir kıraathanelerinin açıldığı gibimi ?

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30