Faturalardan vergi alınmasın

Kış adım adım yaklaşıyor. Havalar gün geçtikçe daha da soğuyor. Doğalgaz faturaları konusunda endişeli olan halk faturalardan alınan vergilerin iptal edilmesini istiyor.

Faturalardan vergi alınmasın
banner127

Kış ayları yaklaştı. Üst üste açıklanan zamlar vatandaşı daha havalar soğumadan kara kara düşündürmeye başladı. Faturaların en yüklü olanı doğalgaz. Özellikle kış aylarında kontrollü bir şekilde yakıldığında bile gelen faturalar vatandaşın cebini fazlasıyla yakıyor. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den de tasarruf önerisi geldi. “Evlerimizde özellikle 1 derecelik sıcaklık değişikliği, yani 23 yerine 22 derecede evinizi ısıtmanın aylık faturanıza etkisi yüzde 7 olur” diyen Fatih Dönmez’e vatandaşlar özellikle sosyal medyada tepki gösterdi. 

Vatandaşlar kabaran faturalara karşı kendi önlemlerini de almaya başladı. Gün içerisindeki sıcaklıkları takip ederek kombiyi açıp kapatmaya çalışan vatandaşlar faturaları minimuma düşürebilmek için elinden geleni yapıyor. 

Bazı vatandaşlar da faturalardan alınan vergilerin iptal edilmesini talep ediyor. En azından kış ayları için böyle bir uygulama isteyen halk bu kışı nasıl geçireceğini ise çözmeye çalışıyor.
 

EMG Haber Ajansı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30