28 milyon liralık kamu zararı var

Hasan Burgaz: "Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı ve 16 Belediye Bürokratının yargılandıkları davanın konusu; "28 milyon TL kamu zararı..!" kimin hangi sıfatla davayı takip ettiği değil..!

28 milyon liralık kamu zararı var

AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile Yılmaz Büyükerşen ve 16 belediye bürokratı'nın yargılanmasının sıradan bir dava olmadığını ve yakından takip edilmesi gerektiğini dile getirdi.

28 MİLYON LİRALIK KAMU ZARARI VAR
AK Parti Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Hasan Burgaz, AK Parti İl teşkilatının Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve 16 belediye bürokratı Yargıtay’ın beraat kararını bozması nedeniyle yeniden yargılanmasını yakından takip ettiklerini açıkladı. ‘28 Milyon TL’lik kamu zararı var’ diyen Hasan Burgaz “kimin hangi sıfatla davayı takip ettiğinin bir önemi yok yorumunda bulundu.

DURUŞMA 28 OCAK'A ERTELENMİŞTİ
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ihalelere fesat karıştırıldığı ve kamu zararına neden olunduğu şikayetleri nedeniyle açılan davanın ilk duruşması gerçekleştirilmiş, mahkeme sanıkların dinlenmesi ve savunma yapmaları için duruşmayı 28 Ocak 2022 tarihine ertelemişti.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30