40 milyona yakın yatırım yaptık

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Tepe’nin Seçim İletişim Merkezi açılışı için gittiği Seyitgazi’de gün boyu ziyaretlerine devam etti. Büyük bir coşkuyla kendisini karşılayan Seyitgazililere ‘Coşkunuzdan anlaşıldığı üzere güzel ilçemiz Seyitgazi’ye bahar erken gelmiş. Belediye Başkanı Adayımız Sayın Uğur Tepe sizlere emanet. 1 Nisan sabahıyla birlikte Uğur Tepe ile uyum içinde çalışarak, birlikte üretecek, birlikte bölüşecek, tüm Seyitgazi ile birlikte kazanacağız!” dedi.

40 milyona yakın yatırım yaptık
banner127

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, ilçelere gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Başkan Büyükerşen son olarak Seyitgazi Belediye Başkan Adayı Uğur Tepe’nin ilçe merkezi ve Kırka Mahallesi’ndeki Seçim İletişim Merkezleri açılışına katıldı. Karaören, Kümbet, Yapıldak Mahallerinde gün boyu ziyaretlerine devam eden Büyükerşen, yenilenen Kırka İtfaiyesi Grup Amirliği Biriminin açılışını da gerçekleştirdi.  Başkan Büyükerşen, iletişim merkezlerinin açılışında yaptığı konuşmalarda Seyitgazi’de hayata geçirdikleri projeleri anlattı. Büyükerşen “Seyitgazi’de 20 kilometre içme suyu hattı yapımını tamamlayarak ilçemizi içme suyuna kavuşturduk. Ayrıca 2 adet içme suyu arıtma tesisi ile 2 adet kanalizasyon arıtma tesisini sizlerin hizmetine sunduk. 51 mahallemizde 100’ün üzerinde mezarlığın bakım çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. İlçe merkezi ve mahallelerde ihtiyaçlar ve talep doğrultusunda çocuklarımıza oyun grupları yapıyoruz. En büyük yatırımlarımızdan biri de yıllarca ilgili kurumlar tarafından ihmal edilmiş yollarınız. Yol yapım, bakım ve onarımları için ilçemizde 8 milyon TL’ye yakın yatırım yaptık. Önümüzdeki dönemde ilk işlerimizden biri de Bardakçı yolunu beton yola kavuşturacağız. Sözün özü önceliği alt yapı ve üst yapıya vererek Seyitgazi İlçemize 40 milyona yakın yatırım yaptık” dedi. 
“Uğur Tepe ile üreticimizi destekleyecek, sosyal hizmetlere ağırlık vereceğiz”
Yeni dönem hedeflerini anlatan Başkan Büyükerşen, Sarıcakaya ve Mihalgazi’de başladıkları üreticiyi destekleme projelerinin tüm ilçelere yayılacağını ifade etti. Büyükerşen, “Hem üreten, hem tüketen ekonomik olarak dar boğazda. Bunun farkındayız, bu yüzden de ülkemizin tüketen değil, üreten bir toplum olmasını istiyoruz. Çünkü bu ekonomik krizi ancak üreterek atlatabiliriz. Sarıcakaya ve Mihalgazi’de başladığımız projelerimizi önümüzdeki dönemde tüm ilçelerimize yayacağız. Bozan’da kooperatifler aracılığı ile hayvan üreticilerine verdiğimiz desteği, Seyitgazi’de de hayata geçireceğiz. Ayrıca geçtiğimiz hafta sonu 1500 adet dut fidanını Seyitgazi’de üreticilere teslim ettik. 1 Nisan sabahında Seyitgazi’ye baharı getirecek Uğur Tepe ile birlikte çalışarak, bu desteklerimizi arttırarak sürdüreceğiz. Uyum içinde çalışacak, birlikte üretecek, birlikte bölüşecek ve tüm Seyitgazili hemşehrilerimizle birlikte kazanacağız!” dedi. 
İlçede gerçekleştirdiği yatırımlar için Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden Uğur Tepe, “Her şeyin en iyisine layık Seyitgazi’ye baharı getirmek için genç ve çalışkan bir ekip ile yola çıktık. Yılmadan, bıkmadan, yorulmadan çalışarak 5 yıl boyunca sizlerden gelen istekleri değerlendirecek ve ilçemizi güzelleştireceğiz. Kullanamadığımız turistlik alanları, Sayın Hocamız ile birlikte değerlendirerek, ilçemizi turizmden ekonomik gelir elde eden bir merkez haline getirtmek istiyoruz. Hocamızın destekleme projeleri ile ilçemizin göç veren değil, güç alan bir ilçe olmasını istiyoruz. Son dönemlerde gördük ki halkımız belediyeye ulaşmakta güçlük çekiyor. Doğançayır ve Kırka Belediyeleri kapandıktan sonra atıl durumda duran hizmet binalarını aktif bir hale getirecek ve o mahallelerimizde yaşayan vatandaşların bizlere ulaşımını çok daha kolay hale getireceğiz. İnanıyorum ki sizlerin destekleri ile 1 Nisan sabahıyla birlikte Seyitgazi’yi hak ettiği belediyecilik anlayışı ile tanıştıracağız” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30