Ah be annem ne yaptın sen

‘Evladım ile çekildiğim son fotoğraf’ dedi. Oğlunun çektiği acılar karşısında sesini duyuramayan anne daha fazla dayanamayıp canına kıydı. SMA Tip-1 hastası Muzaffer Emin Kiraz'in annesi yürekleri dağladı.

Ah be annem ne yaptın sen

DAYANAMAYARAK CANINA KIYDI
Eskişehir’de yaşayan SMA Tip-1 hastası Muzaffer Emin Kiraz yardım bekliyor. 17.11.2020 tarihinde doğan Muzaffer bebek için 16 haftadır destek çağrısı yapılıyor. Haftalardır istenilen desteklerin gelmemesi maalesef kötü bir olayın meydana gelmesine neden oldu. Oğlunun çektiği acılara dayanamayan ve geleceği için kaygılı olan anne Emine Kiraz'ın intihar ederek canına kıydığı öğrenildi.

MURAT DİRİ’DEN DESTEK ÇAĞRISI
Konu ile ilgili Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Murat Diri de açıklamalarda bulundu. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Diri şu ifadeleri kullandı;

“Muzaffer bebeğin annesi sesini duyuramaması sonucunda çaresizlikten ve oğlum belki böyle gündeme gelir sesi duyulur, destek olunur diye kendini feda etmiş. Canına kıymış. 

Lütfen her şeyi bırakın Muzaffer'in sesini duyurmaya yardımcı olun. Bu sesi duyurun. Bu yavrumuzun çaresiz bakışlarını görüp hayata devam etmek çok daha can acıtıyor. Yetkililer ve imkanı olanlar, ne olun bi çare bulalım. Bu evlatlarımız için bir vergi koyun bir destek yardım edin. Destek verin ki, çaresizlikten analarımız babalarımız seslerini böyle duyurmak zorunda kalmasın..”

DESTEK İÇİN;
TR 89 0001 5001 5800 7314 0261 93 
Alıcı: İSMAİL KİRAZ

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30