Ahmet Ataç özür diledi

Hakan Çizmelioğlu: "Bugün gerçekleşen Tepebaşı Meclis toplantısında, AK Parti Gurubumuzun talebi üzerine başta Belediye Başkanı ve Meclis Başkanlığını yürüten Ahmet Ataç yaşanan olaylar sonucu özür dilediğini belirtmiştir."

Ahmet Ataç özür diledi
banner115

Haziran Ayı ilk oturumda yaşanan hadiselerden sonra bugün ikinci oturum gerçekleşti.

Meclis Başkanlığını Ahmet Ataç'ın yaptığı oturumda, hem Ataç hem de Hasan Hüseyin Bolat özür diledi.

Oturum sonrası sosyal medyadan paylaşım yapan AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu açıklamasında "Tek isteğimiz Tepebaşı ilçemiz adına, Tepebaşılı hemşerilerimizin müreffeh yaşam alanlarına kavuşmasıdır" dedi.

Başkan Çizmelioğlu'nun paylaşımı;

"Bugün gerçekleşen Tepebaşı Belediyesi Meclis toplantısında, AK Parti Gurubumuzun talebi üzerine başta Belediye Başkanı ve Meclis Başkanlığını yürüten Ahmet Ataç yaşanan olaylar sonucu özür dilediğini belirterek, önceki meclis oturumunda AK Parti Gurubumuza hakaret eden Hasan Hüseyin Bolat'a söz vermiş ve kendiside AK Parti Gurubuna yapmış olduğu söylemlerden ötürü, AK parti Meclis üyelerinden ve meclisten özür dilediğini beyan etmiştir. Bu beyan karşısında AK Parti Gurup sözcümüz, meclise yakışmayan görüntülerden ve yaşanan tatsız olaylardan üzgün olduğunu belirtti. Bu güne kadar seviyeli bir ortamda yürütülen meclis oturumlarının devam etmesini diliyoruz. Tek isteğimiz Tepebaşı ilçemiz adına, Tepebaşılı hemşerilerimizin müreffeh yaşam alanlarına kavuşmasıdır."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30