AK Parti'den su zammına tepki!

Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve parti teşkilatı üyeleri Eskişehir'de şebeke suyuna %60 oranında yapılan zammı protesto etmek amacıyla Hamamyolu'nda bir açıklama yayınladı.

AK Parti'den su zammına tepki!
banner127

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor;

"Bugün AK Parti Eskişehir İl Başkanlığı olarak, Büyükşehir Belediyesi tarafından şebeke suyuna %60 oranında yapılan zammı protesto etmek amacıyla Hamamyolu'nda Teşkilatımız ile birlikte açıklamalarda bulunduk. CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarımızın evlerinde kullandığı, konut ve meskenlere ilişkin su ücretlerine, AK Parti grubumuzun şiddetle karşı çıkmasına rağmen, meclis çoğunluğuna sahip olduğu için, %60 oranında zam yapmıştır.  Bu zam oranı çok yüksektir ve fahiş bir zamdır. Kabul edilmesi, anlayışla karşılanması mümkün değildir. Geçtiğimiz Temmuz ayında da Kalabak Suyu’na,1 yıl içinde %82, şebeke suyuna da %60 oranında zam yapılması, vatandaşlarımızın haklı tepkisine yol açmaktadır. Bu zam, başka alternatifi olmadığı için, şebeke suyunu kullanmaya mecbur olan hemşerilerimiz için, bir zulümdür. Musluklardan akan suyun bu kadar fahiş bir ücretten satan belediye, Türkiye’nin hiçbir yerinde yoktur. Büyükşehir Belediyesi, önceki belediye başkanları döneminde yapılmış olan su şebekelerini ve 50 yıllık isale hatlarını kullanmaktadır. Tahsildarlık yapmak yerine, hizmet kalitesini artırmalı, vatandaşlarımıza ucuz ve kaliteli su temin etmek zorundadır.

Son olarak; CHP’li Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yöneticilerine sesleniyoruz ve diyoruz ki; Bu zamdan bir an önce vazgeçin, vatandaşlarımızı mağdur etmeyin. Sizler bu yanlıştan dönünceye kadar mücadelemizi her platformda dile getirmeye devam edeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2019, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30