AK Parti Tepebaşı’ndan DAK'a teşekkür

İzmir depreminde gönüllü olarak arama kurtarma çalışmalarına destek olan Dorlion Arama Kurtarma Derneği'ne AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığından teşekkür ziyareti.

AK Parti Tepebaşı’ndan DAK'a teşekkür
banner115

Ege Denizinde meydana gelen ve İzmir'i etkileyen 6.9'luk deprem sonrası tüm Türkiye'den olduğu gibi Eskişehir'den de  gönüllü arama kurtarma dernekleri seferber oldu. Eskişehir'de birçok gönüllü üyeye sahip DAK derneği depremin yaşandığı ilk andan itibaren bölgede çalışmalarına başladı.

Çok sayıda vakaya müdahale eden dernek üyeleri enkaz altında kalan vatandaşlara yardım elini uzattı.

Gösterdikleri bu mücadele için AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve yönetim kurulu üyeleri DAK ekibine yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Arama kurtarma çalısmalarına katılan ve görevlerini tamamlayarak şehrimize dönen ekip ile bir süre sohbet eden Başkan Çizmelioğlu yapmış olduğu açıklamada bu tarz sivil toplum kuruluşlarına destek verilmesi gerektiğini ve tüm kurumların STK'lara gerekli önemi vermesi gerektiğini diyerek şunları söyledi;

 “İzmir'i yıkımla etkileyen afet sonrası DAK Derneği üyeleri müdahalelere dahil oldu ve büyük özveriyle arama kurtarma çalışmalarını gerçekleştirdi. 3 vatandaşımızı sağ olarak enkazdan çıkaran tüm ekip arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.

Dorliyon ekibi ülkemizde ve şehrimizdeki afet durumlarına intikal etme noktasında büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyorlar. 

Bir kez daha İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara açıl şifalar diliyorum.”
Bu tür afetlerin tekrar yaşanmamasını temenni eden İlçe Başkanı, dernek üyeleri adına Dernek Başkanı Abdullah Aydıngör'e hediye ve çiçek takdim etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30