AK Tepebaşı start verdi

Hakan Çizmelioğlu: "İnanıyorum ki 2023 yılı Tepebaşımız ve Eskişehir'imiz için bir milat olacak ve hemşerilerimiz hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır."

AK Tepebaşı start verdi
banner115

AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, kongreler sonrası mahalle teşkilatlanmalarını tamamlayarak toplantılarına başladığını açıkladı.

İlçe Baskanı Hakan Çizmelioğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantılara, Mahalle Başkanları, komisyon üyeleri ve İlçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

AK Parti binasında gerçekleştirilen buluşmada teşkilat içi bilgilendirme ve istişarelerin yapıldığını dile getiren Başkan Çizmelioğlu,
“Partimizde kurulduğu günden bu yana yerleşmiş bir çalışma disiplini var. Bu düzen bozulmadan devam ettiği için bugün AK Parti Türkiye’nin 1.partisi olmayı güçlü şekilde sürdürüyor. Partimizin kılcal damarları olan mahalle teşkilatlarımızın milletimize hizmet noktasında önemini çok iyi biliyoruz. 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın genel kongremizde söylediği 'Şimdi artık vakit, daha çok çalışma, üretme, gaza basma, hedeflerimize yürüme vaktidir" düsturu ile çalışmalarımıza başladık.

İnanıyorum ki 2023 yılı Tepebaşımız ve Eskişehir'imiz için bir milat olacak ve hemşerilerimiz hakettiği hizmetlere kavuşacaktır. Bu amaçla Mahalle Başkanlarımız ve komisyon üyelerimizin çalışmaları, destekleri çok önemli. Gerekli istişarelerimizi gerçekleştirerek, pandemi koşullarını ve gerekliliklerini gözeterek çalışmalarımızın startını verdik. 

Bu yolda Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın davasına gönül vermiş her üyemize ve bugüne kadar çalışmalarını aksatmadan devam eden, her yerde gücümüze güç katan mahalle teşkilatlarımıza takdir ve teşekkürlerimi de iletiyorum” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2021, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30