Ali Acar'dan Mevlid Kandili ve Cumhuriyet Bayramı Mesajı

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar, kutlu doğum haftası münasebetiyle idrak edilecek olan Mevlid Kandili ve kuruluşunun 97. yılına ilişkin Cumhuriyet Bayramı için mesaj yayımladı.

Ali Acar'dan Mevlid Kandili ve Cumhuriyet Bayramı Mesajı
banner115

Ali Acar mesajında, "Kıymetli hemşerilerim, ülkemiz sağlıktan sanayiye, savunmadan her türlü hizmet anlayışına dek dünyaya öncülük edecek konuma geldiği bugünlerde özellikle islâmalemine öncülük ederken her fırsatta dinimize ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'e çirkin yaklaşımda bulunan dış güçlere karşı birlik ve beraberliğimizin en çok pekişmesi gereken bir süreçteyiz. İslâm camiamızı derinden üzen bu vahim hadiselerin ötesinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)'nın yeryüzünü onurlandırdığı kutlu doğum haftasını da idrak etmenin sevincini yaşıyoruz.

Bu mukaddes gecenin tüm islâm âlemine huzur, barış, sağlık ve afiyet getirmesini diliyor, birlik ve beraberlik içerisinde her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğimizi ifade etmek istiyorum. Bu kıymetli gecenin hemen sonrasında pandemi tedbirleri çerçevesinde kutlayacağımız, demokrasimizin ve istikbalimizin simgesi olan Cumhuriyet'imizin 97. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle yad ediyor; tüm hemşerilerimize sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30