Amatör kulüplere malzeme desteği

Amatör sporlara ve sporculara desteğini sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 2. Amatör Kümede mücadele eden 30 kulübe malzeme yardımı gerçekleştirdi. 

Amatör kulüplere malzeme desteği
banner115

Sezon başında amatör spor kulüplerine nakdi yardım gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, sezon içerisinde de belirli aralıklarla amatör kulüplere malzeme desteğinde bulunuyor. Son olarak 2. Amatör Kümede mücadele eden 30 spor kulübüne yardımları teslim eden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, görev ve sorumlulukları gereği amatör spora destek vermeye devam edeceklerini ifade ettiler. 

Büyükşehir Belediyesi’nin amatör kulüplere birçok alanda destek olduğunu belirten Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sadri Atam “Görev ve sorumluluklarından ziyade spora destek olmaktan büyük mutluluk duyan, sorunlarımıza çözüm bulmaya çalışan bir belediyemiz var. Ben hem şahsım hem de tüm amatör spor kulüplerimiz adına başta Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen olmak üzere tüm ekibine destekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Ellerindeki imkanlar ölçüsünde her zaman bizlerin yanında olmaya çalışıyorlar” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30