Anadolu Sofrası’na görkemli açılış

Eskişehir’de yeni hizmet vermeye başlayan ‘Anadolu Sofrası’ isimli restoran çok sayıda davetlinin katılımı ile hizmete açıldı. Nedim Teke'nin sahibi olduğu işletmenin açılışı yoğun bir katılım gerçekleşirildi.

Anadolu Sofrası’na görkemli açılış
banner115

Eskişehir’de yeni hizmet vermeye başlayan ‘Anadolu Sofrası’ isimli restoran çok sayıda davetlinin katılımı ile hizmete açıldı. Lüks bir tasarım ile her şeyin düşünüldüğü Anadolu Sofrası, Gazi Yakup Satar Caddesinde (Kuyubaşı Camii çaprazı) hizmet vermeye başladı.

Açılışa MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, Sivrihisarspor Kulüp Başkanı Ahmet Alper Akdemir, Avrupa Birliği Türkleri Kültür, Dayanışma, Yardımlaşma, Eğitim Platformu Eskişehir Şubesi Başkanı Sebahattin Tetik, Eskişehir Lokantacılar Odası Başkanı Bahar Bilen, Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar Ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek ve davetliler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2020, 16:06
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Demir
Ahmet Demir - 3 yıl Önce

Çok güzel bir mekan temiz mükemmel lezzet ama lütfen herkes maske kesin kural olmalı

Gürcan çolak
Gürcan çolak - 3 yıl Önce

Harika bir yer.. Etli ekmek mükemmel.. Özellikle işkembe paça damaklarda çatlama yapıyor.. Mulaka gidilmesi gereken bir yer..

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30