Ara dönemi çok verimli geçirdiler

Odunpazarı Belediyesi, ara tatile giren çocuklar için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) işbirliği ile eğitim atölyeleri düzenledi.

Ara dönemi çok verimli geçirdiler

Her çocuğun bilimsel ve demokratik eğitim alması gerektiğini savunan Odunpazarı Belediyesi, halk merkezleri, gençlik merkezleri, kreşleri ve kütüphaneleri ile çocuklara hizmet etmeye devam ediyor. 

Odunpazarı Belediyesi, çocukların ara tatilde zamanını verimli geçirmesi için Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile birlikte Eğitim Atölyesi düzenledi. Aydın Arat Parkı içerisinde bulunan TEGV binasında gerçekleştirilen Eğitim atölyesine Gökmeydan Halk Merkezi, Emek Halk Merkezi, Büyükdere Halk Merkezi, Selami Vardar Halk Merkezi, Vadişehir Halk Merkezi, Kırmızıtoprak Halk Merkezi, Ihlamurkent Halk Merkezi, Aydın Arat Halk Merkezi, Orhangazi Halk Merkezi ve Karapınar Halk Merkezi’nden gelen yaklaşık 300 çocuğa el işi, robotik kodlama ve hijyen eğitimi verildi. 

Çocuklar, kendilerine bu imkanı sunan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a teşekkür ederken, yetkililer de Odunpazarı Belediyesi ile TEGV arasındaki bu işbirliğinin sömestr ve Nisan Ayı’ndaki ara tatilde de devam edeceğini söyledi.  
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30