Atatürk’e Saygı Duruşu!

Vilayet Meydanında 600 kişilik kalabalık bir katılım ile Vilayet Çağfen Koleji ve Ataçağ Koleji idarecileri, personel ve öğrencileri Atatürk’e saygı duruşunda bulundu...

Atatürk’e Saygı Duruşu!
banner115

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 80. yıldönümü anma törenleri kapsamında, Çağfen Koleji ve Ataçağ Koleji öğretmen, öğrenci, idareci ve velileri Vilayet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ile saygı duruşunda bulundular.


Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştiren Çağfen Okulları Genel Müdürü Sayın Serkan Can Zengin “Vefatının 80. yıldönümünde Kurtuluş Savaşımızın büyük komutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle, hürmetle, saygıyla yâd ediyoruz. O’nun bize bıraktığı en önemli miras olarak gördüğümüz Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için çalışacağımıza söz veriyoruz. Ruhu şad olsun.” sözleriyle Atamıza saygı ve sevgilerini sundu.

Atatürk’ü anma törenleri kapsamında yurt genelinde okullar kendi bünyelerinde tören yaparken Çağfen Okulları öğrenci, öğretmenleri, idari kadrosu ve aileleri 600 kişilik kalabalık bir katılım ile Vilayet meydanında buluşarak Ölümünün 80. yılında Atatürk’ü saygı, sevgi ve özlemle andılar. Atamızın manevi huzurunda anıtı çiçeklerle donattılar.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2018, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30