Avrupalı Türkler ramazan kolisi dağıtıyor

Avrupa'da yaşayan Türklerin kurduğu bir platform Eskişehir'de binlerce insana erzak yardımı yapıyor. Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere Avrupalı Türklerin gönderdiği paralar ile Ramazan ayı öncesinde erzak kolileri ulaştırılıyor.

Avrupalı Türkler ramazan kolisi dağıtıyor

Düzenlenen kampanya ile ilgili olarak konuşan Avrupa Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Platformu Başkanı Sebahattin Tetik şu ifadeleri kullandı;

“Ekonomik olarak dar boğaz içinde olan ülkemiz coronavirus salgını ile büyük bir çıkmaz içine girdi. Bu süreçte işyerleri, fabrikalar kapatıldı. Çok sayıda insanımızın işsiz kaldı. Bu zor günleri el ele vererek dayanışma içinde atlatabiliriz.

Bu kampanya da dayanışmanın en güzel örneklerinden biri. Kötü günlerde ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak Avrupa Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Platformu olarak bizim görevimiz. Avrupa’da yaşayan üyelerimizin gönderdiği bağışlar ile Eskişehir’de yaşayan binlerce ihtiyaç sahibinin evinde sıcak yemek çıkabilecek.

Binlerce ramazan kolisi ekiplerimizce ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Belediyeler, Sivil Toplum Örgütleri ve Emniyet Müdürlüğü aracılığı ile de anlaştık. Onlar ile de ramazan kolileri ihtiyacı olan ailelere güvenli bir şekilde ulaştırılıyor. Herkese şimdiden hayırlı ramazanlar diliyorum.”
 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30