Baro'dan Büyükerşen'e ziyaret!

Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Baro'dan Büyükerşen'e ziyaret!
banner115

31 Mart sürecinde avukatların büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Başkan Büyükerşen, yeni dönemde de Eskişehir Barosu ile uyum içinde çalışacaklarını ifade etti.

Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz, 5. döneminde başkanlığa tekrar seçilen Büyükerşen’i kutlarken, yeni dönemde kendisine başarı dileklerinde bulundu. Baronun ve avukatlık mesleğinin bağımsız yargının temel taşı olduğunu ifade eden Başkan Büyükerşen ise nazik ziyaretleri dolayısıyla Eskişehir Barosu’na teşekkür etti. Büyükerşen “Hukuk devletinin olmazsa olmazı, yargı erkinin temel taşı ve en büyük güvencesi avukatlarımızdır. 31 Mart seçimlerinde de büyük bir özveriyle çalışan tüm avukatlarımıza sizlerin vesilesi ile bir kez daha teşekkür ediyorum. Hukukun ve adaletin en iyi şekilde temsil edildiği, yargının siyasallaşmadığı ve en önemlisi de avukatların mesleklerini özgürce icra ettikleri güzel günler diliyorum” dedi. Yeni dönemde de Eskişehir Barosu ile uyum içinde çalışmaya devam edeceğini ifade eden Büyükerşen, Baro Başkanı Mustafa Elagöz’e 1927 yılında çekilmiş Eskişehir Adliye Binası’nın fotoğrafını hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2019, 18:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30