Başkan Büyükerşen'e ziyaret

Çorum Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar ve beraberindeki Çorum CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldikleri Eskişehir’de Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdiler.

Başkan Büyükerşen'e ziyaret
banner115

Türkiye’nin dört bir yanından belediye başkanları Eskişehir’e teknik ziyaret gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak Çorum’un Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar beraberinde CHP Çorum İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ile beraber kente geldi. Eskişehir’de hayata geçirilen şehircilik çalışmalarını yerinde incelemek istediklerini ifade eden Aylar “Yılmaz Büyükerşen bizler için rol modeldir. Kendisinin hayata geçirdiği projeleri örnek almak istiyoruz.

Çorum’da Cumhuriyet Halk Partisi’nden seçilen tek belediye başkanıyım. Küçük ilçemizde hayata geçireceğimiz çalışmalar ile yerel yönetimin sosyal demokratların işi olduğunu göstermek istiyoruz. Türkiye’nin dört bir yanındaki belediye başkanlarına tavsiyem Eskişehir’e gelmeleri, ve Sayın Büyükerşen’in burada gerçekleştirdiği mucizeyi yerinde görmeleridir. Türkiye’de belediyecilik denildiğinde taraflı tarafsız akla gelen ilk isimin Yılmaz Büyükerşen olduğunu düşünüyorum” dedi. 


Ziyaretleri dolayısıyla Aylar ve Tütfekçi’ye teşekkür eden Başkan Büyükerşen, Çorum’da hayata geçireceği çalışmalarda Aylar’a başarılar diledi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30