Başvurular 2 Mart'ta sona erecek

“İyi ki Cumhuriyet Kadınıyım” öykü yarışması başvuruları için son 1 hafta 

Başvurular 2 Mart'ta sona erecek
banner127

Odunpazarı Belediyesi Ulusal Egemenliğimizin 100. yılında kadınlar için öykü yarışması düzenliyor. “İyi ki Cumhuriyet Kadınıyım” adlı ve konulu öykü yarışmasına başvurular, 2 Mart 2020 Pazartesi Günü sona erecek. Öykü yarışmasına katılmak isteyenler, yarışmanın başvuru formlarını Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından ya da web sitesinden edinebilir. 

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle öykü yarışması düzenliyor. 2020 yılının Ulusal Egemenliğimizin 100. yılı olduğuna dikkat çeken Odunpazarı Belediyesi, kadınların “Cumhuriyet Kadını” olarak dünyaya gelmesinin hissettirdiği duyguları kaleme alması için “İyi ki Cumhuriyet Kadınıyım” temasını benimsedi. 

ODUNPAZARI İLÇESİNDE İKAMET EDEN 18 YAŞ ÜSTÜ TÜM KADINLAR KATILABİLİR
10 Şubat 2020 Pazartesi günü başvuruları başlayan öykü yarışmasına katılım için son tarih 2 Mart 2020 Pazartesi Günü. Yarışma sonuçları 6 Mart 2020 Cuma Günü bildirilecek, ödül töreni ise 8 Mart 2020 Pazar Günü yapılacak. Yarışmaya katılmak isteyen kadınların başvurularını Emek Mahallesi Ertaş Caddesi No: 172 adresinde bulunan Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne yapması gerekiyor. 

Odunpazarı ilçesinde ikamet eden 18 yaş üstü tüm kadınların katılabildiği öykü yarışmasına, her katılımcı en fazla 2 öykü ile yarışmaya katılabilecek. Katılımcıların yarışmaya katıldığı öykülerin daha önce basılmamış ve ödül almamış olması gerekirken, yarışma şart namesine uygun olmayan ve son teslim tarihinden sonra teslim edilen başvurular değerlendirmeye alınmayacak. Yarışmaya gönderilen öykülerin hukuki ve bilimsel sorumluluğu yazarına ait olacak; üçüncü kişilerin, öykünün telif hakkı konusunda iddia ve talepleri olması durumunda 


öykü sahibi, uğrayacağı zarara karşı sorumlu olduğunu kabul edecek. Seçici kurulun yayınlamaya değer bulduğu öyküler basın, yayım araçlarında kullanılabilecek. Odunpazarı 

Belediyesi tarafından düzenlenen “İyi ki Cumhuriyet Kadınıyım” konulu öykü yarışmasına katılan katılımcılar, yarışmanın katılım koşullarını kabul etmiş sayılacak. 

Yarışmaya gönderilecek eserde şu şartlar aranacak:
•    Öykünün konusu ‘’ İyi ki Cumhuriyet Kadınıyım’’ ile alakalı olmalıdır. Türkçe yazılmalıdır. Türk dilinin özgünlüğü korunarak en fazla 15 bin karakter ile yazılmış olmalıdır.
•    Yarışmaya katılacak öyküler; normal A4 boyutunda, okunabilir el yazımı ile veya bilgisayar ortamında hazırlanarak 2 kopya halinde çıktı alınmalı, üzerinde isim yazmayan zarfa konularak teslim edilmelidir.
•    Yarışmacılar yarışma ile ilgili başvuru formunu doldurup imzalayacaktır.
•    Dosyanın sol üst köşesinde yarışmacının rumuzu yer almalıdır. Rumuz anlamlı veya anlam taşımayan sayı ve harflerden, oluşacak şekilde belirlenebilir. (Örnek: 26YM75 – MD255X gibi)
•    Yarışmacılar doldurdukları başvuru formunu adres ve isimlerin olmadığı bir zarfın içine koymalıdır. Metnin sonunda yazarın rumuzu yer alacaktır.
•    Yarışmaya gönderilen öyküler, değerlendirmeye alınsın ya da alınmasın, yazarlarına iade edilmeyecektir. Odunpazarı Belediyesi  bu öykülerin yayınlama hakkını da saklı tutar.
•    Yarışmaya katılacak eserler 2 nüsha –ki tekrarla, üzerinde yazarına dair rumuzundan başka emare bulunmayan – ve başvuru formlu zarf, büyük bir zarf içinde aşağıdaki adrese ulaştırılacaktır.
•    İstenilen tüm evrakların içinde olduğu zarf; Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne (Emek Mahallesi Ertaş Caddesi No: 172) teslim edilecektir.

ÖZEL KOŞULLAR
Yarışma başvuru belgesindeki imza sahibinin, öykünün yasal sahibi olması gerekiyor. Başvuru belgesinde belirtilecek tüm bilgilerin doğruluğu imza sahibini bağlarken, bu bilgiler nedeniyle doğabilecek hukuksal sorumluluk da imza sahibine ait olacak. 

Yarışmaya katılmak isteyen kadınlar, yarışmanın başvuru formunu Odunpazarı Belediyesi’ne ait sosyal medya hesaplarından ve web sayfasından (//www.odunpazari.bel.tr/ duyurular) ulaşabilirler. Öykü yarışması ile ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar; Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne giderek ya da (0222) 250 76 46 nolu telefonu arayarak istedikleri bilgiliyi alabilir. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30