Bir Çinlinin böcek yemesi gibi bir şey

Eskişehir’de yaşayan Aytekin Yeşilkuşak isim bir vatandaş bir özelliği ile dikkat çekiyor. 39 yıldır hiç meyve ve sebze tüketmediğini iddia eden Yeşilkuşak, “içim almıyor, çok denedim ama başaramıyorum” diyor.

Bir Çinlinin böcek yemesi gibi bir şey

Daha önce de bu konu ile ilgili haberlere çıkan Aytekin Yeşilkuşak’ın sıkıntısı devam ediyor. Doktorlar ve araştırmacılar ile görüştüğünü ifade Aytekin, “Doktorlar sebze ve meyve tüketmemi söylüyor ancak benim bünyem kabul etmiyor” dedi.

TV’de yayınlanan Zahide Yetiş’in programına da konuk olan 39 yaşındaki Eskişehirli Yeşilkuşak bu durumu pek de dert etmediği ifade ediyor. Katıldığı TV programında birçok doktor Yeşilkuşak’ın hastalığı için tedavi uygulasa da başarılı olamadılar.

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Aytekin Yeşilkuşak özetle şu ifadeleri kullandı;
“1981 yılında Eskişehir’de doğdum. Kendimi bildim bileli sebze ve meyve tüketemiyorum. Özellikle yiyip içebilmek için çok uğraştım ancak bünyem kabul etmiyor. Bir Çinlinin böcek yemesini halkımız nasıl iğrenç buluyorsa ben de sebze ve meyvelere karşı aynı düşünceler içerisindeyim. Halkımıza bol bol sebze ve meyve yemelerini tavsiye ederim. Ancak ben yapamıyorum. Gerekli tüm tedavileri de almama rağmen başaramadım. Yapılan tüm tetkik ve testlerde tüm değerlerim normal çıkıyor. Bir ihtiyaç da duymuyorum.

Beslenme ihtiyaçlarımı hayvansal gıdalar, bakliyatlar ve tahıllar ile gideriyorum. Ailem ve akrabalarım bol bol sebze ve meyve tüketiyorlar. Ancak ben onlar sebze yemeği yerken kendime başka bir yemek hazırlıyorum.

Bir kamu binasında işçi olarak çalışıyorum. Bunun yanı sıra dizi ve filmlerde oyunculuk yaparak ek gelir elde ediyorum. Kurtlar Vadisi dizisinde bir bölüm Polis olarak oynadım. Analar ve Anneler ve Gönül Dağı gibi birçok projede küçük de olsa roller aldım.

Sebze ve meyve tüketme konusunda bir tedavi istemiyorum. Ancak beni iyileştirebilecek bir doktor varsa bana ulaşabilir.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30