Biraz da takdir edin

Odunpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Emre Genç: “Evimizden çıkıp arabamıza gidene kadar soğuktan titriyoruz, bu insanlar bu soğukta saatlerce kar temizliği yapıyor. Biraz da takdir edin.”

Biraz da takdir edin

Emre Genç katıldığı TV programında gerçekleştirilen kar çalışmaları ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı;

“Ekiplerimiz 24 saat çalışılıyor. Dışarıda eksi 10 derece soğukta insanlar yolları açmaya çalışıyorlar. Biraz da takdir edin. Ellerinde kürekle çalışan görevliler var.  Evimizden çıkıp aramıza gidene kadar soğuktan titriyoruz, bu insanlar bu soğukta saatlerce kar temizliği yapıyor. 
Odunpazarı’nda 30 araç 24 saat aralıksız olarak kar temizleme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. 100 personel görevlendirildi. Tonlarca tuz kullanıldı. Kamu binaları ana arter yollar, hastane ve okul yolları öncelikli olarak ulaşıma açıldı. Eskişehir’de kış çetin ve zor geçiyor. 

Eskişehir’deki belediyeler hazırlıklarını yapmıştır ve kar yağışı ile beraber çalışmalarına başlamıştır. Bu tip konular üzerinden yapılan siyasi paylaşımları doğru bulmuyorum. Kar güzel ama asıl felaketi doğalgaz ve elektrik faturaları yaşatıyor.”
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30