“Böyledir Bizim Sevdamız” kapalı gişe!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları ve Senfoni Orkestrasının, Zülfü Livaneli’nin eserlerinden yola çıkarak hazırladığı “Böyledir Bizim Sevdamız” adlı müzikali, başladığı Ekim ayı başından itibaren kapalı gişe oynamaya devam ediyor.  

“Böyledir Bizim Sevdamız” kapalı gişe!

Ekim ayı başında sahnelenmeye başlayan müzikalin biletleri, satışa çıktığı anda tükenerek 3 ay gibi bir sürede 15 bin kişinin üzerinde izleyici ile buluşmayı başardı. Başta Ankara ve İstanbul olmak üzere şehir dışındaki birçok ilden davet alan müzikal, sahnelerin teknik yetersizlikleri nedeniyle oldukça sınırlı sayıda turne yapma fırsatı yakalıyor. Müzikalin yapısı gereği sahneleneceği salonda orkestra çukuruna ihtiyaç duyulması ve bu teknik donanıma sahip az sayıda salonun mevcut olması nedeni ile büyük şehirler de dahil olmak üzere bir çok ilimize turne gerçekleştiremiyor.

Eskişehir Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği görevini sürdüren Ali Eyidoğan’ın yönettiği oyun, ülkemizi derinden etkileyen toplumsal olayları ve yakın Türkiye tarihini konu ediyor. Aytuğ Ülgen'in Orkestra şefliğini üstlendiği oyunun koreografisi ise Deniz Alp'e ait. Müzikalin kostüm tasarımını Tülay Kale, ışık tasarımını Soner Erdoğmuş, dekor tasarımını ise Ahmet Ertap gerçekleştirdi. Oyunda Şehir Tiyatrolarının başarılı sanatçılarından Devrim Özder Akın, Elif Melda Yılmaz, Zafer Ergül, Sinan Demirer, Gamze Demirer, Özlem Akdoğan, Berkay Akın ve Hakkı Kuş rol alıyor.

Müzikal, sezon boyunca Şehir Tiyatroları sahnelerinde perdelerini açmaya ve şehir dışından gelen turne davetlerini değerlendirmeye devam edecek.
 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2020, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30