Bozan'a Atık Su Arıtma Tesisi yapılıyor

Çevrenin korunması ve yeni yatırımlarla daha yeşil bir Eskişehir için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, ortaya çıkan atık suların bertarafı ve geri dönüşümü için yeni yatırımları bir bir hayata geçiriyor. Son olarak Alpu’nun en büyük mahallesi olan Bozan Mahallesi’nde Atık Su Arıtma Tesisi yapım çalışmaları devam ediyor.

Bozan'a Atık Su Arıtma Tesisi yapılıyor

Kent merkezi ve kırsal ilçelerde sorunsuz bir alt yapı için yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) Alpu ilçesine bağlı Bozan Mahallesi’nde 2 bin kişinin atık suyunu temizleyecek atık su arıtma tesisi yapım çalışması gerçekleştiriyor. Çevre sağlığı açısından mevzuatlara uygun şekilde yapılan tesiste çalışmaların büyük oranda tamamlandığını ifade eden ESKİ yetkilileri, farklı ilçelerde çalışmaların devam ettiğini belirttiler. 

Sorunsuz alt yapı için yatırımların ve çalışmaların devam edeceğini belirten ESKİ yetkilileri, vatandaşların su ve alt yapı ile ilgili her türlü talep ve şikayetleri ALO 185 üzerinden kendilerine iletebileceklerini ifade ettiler. 
 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2020, 12:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30