BŞB'den teşekkür mesajı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Halk Süt Projesi aldığı tebrik mesajları nedeniyle bir teşekkür mesaj yayınladı.

BŞB'den teşekkür mesajı
banner127

Yapılan yazılı teşekkür açıklaması şu şekilde;

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi olarak geçtiğimiz günlerde başlattığımız Halk Süt Projesi ile ilgili olarak, başta Eskişehirli hemşehrilerimden ve tüm Türkiye’den gelen binlerce tebrik mesajı için teşekkür ederiz. 

Halkımızın Halk Süt’e gösterdiği ilgi, projemizin ne kadar isabetli olduğunu bize bir kez daha açıkça göstermiştir.

Eskişehirli tüketicilerden topladığımız ve pastörize edilerek dağıtılan Halk Süt, Türkiye’de süt ve süt ürünleri üreten, hepimizin yakından bildiği ambalajlı süt üreticilerinin ürünleri kadar sağlıklı ve güvenilir bir Eskişehir markasıdır.

Açıkta satılan sütlerde, özellikle sıcak yaz aylarında, süte, başta Kostik olmak üzere bozulmayı engelleyici çeşitli kimyasal maddeler ile su ekleme gibi durumların ve yine sütten yağı,kremayı ya da kaymağı çıkarma gibi işlemlerin asla uygulanmadığını, Halk Süt projemizin en başından bu yana sıklıkla vurguluyoruz.

Bu noktada, daha önce yaptığımız açıklama ile ilgili olarak, bazı çevrelerin, kalitesini kanıtlamış, ulusal ve hatta uluslararası ölçekte yer alan bilinir marka ambalajlı süt üreticilerine yönelik olduğu şeklinde bir algı oluşturulmaya çalışıldığını da hayretle ve üzülerek izliyoruz.

Bu vesileyle, gerek Eskişehir’deki süt üreticilerine, gerekse tüm bilgi ve birikimleri ile bizlerin her zaman yanında olan ve yol gösteren, özellikle (ASÜD)Ambalajlı Süt ve Süt Ürünleri Sanayicileri Derneği’ne teşekkür ediyoruz.

Halk Süt projemizle, vatandaşlarımızın günlük pastörize süt ihtiyacını sağlıklı ve ekonomik şekilde karşılamaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2019, 21:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30