Bu sene moda kar küresi

Odunpazarı Belediyesi tarafından Hamamyolu’nda bulunan Sanat Köprüsü’nün yakınına yerleştirilen ve insanların içine girip fotoğraf çektirebildiği dev kar küresi büyük ilgi görüyor. Soğuk havaya rağmen uzun kuyrukların oluştuğu dev kar küresinde fotoğraf çektiren vatandaşlar, bu farklı ve renkli hizmet için Odunpazarı Belediyesi’ne teşekkür ediyor.

Bu sene moda kar küresi
banner115

Odunpazarı Belediyesi yeni yıl nedeniyle Hamamyolu’na yaklaşık 4 metre büyüklüğünde dev bir kar küresi yerleştirdi. Mutluluk Yeni Yılda da Odunpazarı’nda mesajıyla hizmet veren kar küresine giren vatandaşlar, fotoğraf çektirerek bu keyifli anlarını ölümsüzleştiriyor. Başta çocuklar olmak üzere 7’den 70’e herkesin büyük ilgi gösterdiği dev kar küresinde zaman zaman uzun kuyruklar oluşuyor.

Vatandaşlardan gelen talep üzerine böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden yetkililer, “Odunpazarı Belediyesi olarak yeni yıla renkli bir başlangıç olsun istedik. Proje ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. Gelen istek üzerine dev kar küremiz 7 Ocak 2019 tarihine kadar Hamamyolu’nda hizmette olacak. Vatandaşlarımız ücretsiz olarak bu hizmetimizden istifade edebilirler, ilerleyen aylarda da farklı konseptler ve yeni sürprizlerle vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30