Bu vebal sizin üstünüzde olacaktır

Erkan Koca, "Sayın Kazım Kurt verdiğiniz İçkili yerler bölgesinde yaşanılacak olan her bir üzücü olayda ve durumda vebal sizin üstünüzde olacaktır. Sizlerin ve Parti Grubunuzun biran önce bu yanlıştan dönmenizi diliyoruz."

Bu vebal sizin üstünüzde olacaktır
banner127

AK Parti Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyesi Erkan Koca, "Yaklaşık 30 bin öğrencimizin eğitim gördüğü 9 okulumuzun bulunduğu okullar bölgesinin yanı başına barlar sokağı tarzında dizayn edilmesi binlerce çocuğumuzun okul yolunda içkili bölgeden geçmesi riski nasıl göze alınabilir.

Mevcutta olan barlar sokağındaki yıllarca yaşanmış olayları göz önüne alırsak hem Odunpazarı bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın huzuru hemde çocuklarımız için büyük bir tehlike arz etmektedir.

Odunpazari bölgesinde ki vatandaşın yararına olan İnşaat ruhsatı,iş yeri ruhsatlarında birçok sebepsiz bahaneyle ruhsat verilmeyip sonrada içkili yerler ilan edilen yerlere kolayca içki ruhsatı sözü vermek nasıl bir belediyeciliktir.

Valiliğimizin Kaymakamlığımızın Emniyet Müdürlüğümüzün ve Odunpazarı Ak Parti meclis üyelerimizin mahalle sakinlerimizin olur vermediği yerleri  içki bölgesi yapmak istemenizin nedenleri nelerdir? Israrın sebebi nedir ?

Sayın Kazım Kurt verdiğiniz İçkili yerler bölgesinde yaşanılacak olan her bir üzücü olayda ve durumda vebal sizin üstünüzde olacaktır!

Sizlerin ve Parti Grubunuzun biran önce bu yanlıştan dönmenizi diliyoruz" açıklamasını yaptı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2020, 15:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Basri
Basri - 3 yıl Önce

Barlar sokağında bira içiyorlardı şimdi sanırsınki sütten çıkmış Ak kaşık..

SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30