Bu zafer tarihin akışını değiştirmiştir

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 105'inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Bu zafer tarihin akışını değiştirmiştir
banner115

“Çanakkale’de dünyanın güçlü donanmalarına ve ordularına karşı, Türk milletinin genci ve yaşlısıyla gösterdiği eşsiz direniş, sonuçlarıyla dünyadaki dengeleri etkilemiş ve tarihe yön vermiştir” diyen İlçe Başkanı Mustafa Komar yazılı olarak yayınladığı mesajına şu şekilde devam etti;

“Milletimiz bugünden tam 105 yıl önce tarihinin en önemli zaferlerinden birisine imza attı. Bu zafer öyle bir zaferdir ki, Türk milletinin gücünü yedi düvele bir kez daha göstermiştir. Bu zafer elbette Çanakkale Zaferi’dir. "Ben size taarruzu değil, ölmeyi emrediyorum" diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ve silah arkadaşlarının, yüce milletimizin de destekleriyle kazanılan bu zafer Türk Milleti'nin neleri göze alabileceğini, neleri başarabileceğini tüm dünyaya göstermiştir.

105 yıl önce içerisinde bulunulan tüm imkansızlıklara rağmen sadece vatan sevgisi ile hareket eden büyüklerimiz eşsiz bir zaferi kazanarak tarihin akışını değiştirmişlerdir. 
Bilinmeli ki Çanakkale ruhunu canlı tuttuğumuz müddetçe ulaşamayacağımız hedef, başaramayacağımız iş, üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir problem yoktur. 
Aziz milletimizin bağımsızlığı, onuru ve vatanı uğruna hiçbir fedakarlıktan çekinmediğini gözler önüne seren bu şanlı zaferi kazanan kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.” 

 

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 13:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30