Büyükerşen büyük ilgi gördü

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen kırsal kalkınma projeleri ile güç verdiği Sarıcakaya’da vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. İlçe genelinde gün boyu mahalle ziyareti gerçekleştiren Büyükerşen, Seçim İletişim Merkezi açılışında yaptığı konuşmada kırsal kalınma projelerinin artarak devam edeceğini ifade etti.

Büyükerşen büyük ilgi gördü
banner127

CHP Sarıcakaya Belediye Başkanı Adayı Şafak Atay’ın Seçim İletişim Merkezi açılışı için Sarıcakaya’ya giden Başkan Büyükerşen, büyük ilgi ile karşılandı. Dağküplü, Mayıslar, Laçin, Düzköy, Beyköy, Kapıkaya ve İğdir Mahallelerini ziyaret eden Büyükerşen, ilçe merkezinde gerçekleştirilen Seçim İletişim Merkezi açılışında Sarıcakaya’da üreticiyi desteklemeye devam edeceklerini belirtti.

Büyükerşen “Kıymetli Sarıcakayalılar, göstermiş olduğunuz büyük ilgiye yürekten teşekkür ediyorum. Ekonomik olarak zor günler yaşadığınızı biliyorum. Bu yüzden de sizler için bir çok projeyi hayata geçirdik. Dut fidanları, domates fideleri ve marul fideleri ile sizlere rahat bir nefes aldırdığımızı düşünüyorum. Bundan sonra da bu projelerimiz devam edecek. Sizlerden tek isteğim Sarıcakayalı üreticiye büyük katkı sağlayacak Başkan Adayımız Şafak Atay’a omuz verin. O ve meclis üyelerimiz ile Büyükşehir Meclisi’nde sağlayacağımız çoğunlukla kırsal kesimi ayağa kaldıracağız” dedi. İlçe merkezinde kadınlar için kurslar açacaklarını belirten Başkan Büyükerşen ayrıca kent merkezinde açılacak Üretici Marketler ile çiftçinin ürününü değerinde satacağının altını çizdi. 


Başkan Büyükerşen’e eşlik eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise Sarıcakaya’nın yerel seçimde doğru kararı vererek, hak ettikleri belediyecilik anlayışı ile tanışacaklarına inandıklarını ifade ettiler.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30