Büyükerşen çok önemli bir örnektir

Eskişehir’i gezmek için Türkiye’nin çeşitli kentlerinden gelen Ankara Ted Koleji mezunları gezi sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler.

Büyükerşen çok önemli bir örnektir
banner115

Eskişehir’de hayata geçen başarılı şehircilik projelerini yerinde görmek isteyen yurttaşlar, Türkiye’nin dört bir yanından Eskişehir’e akın etmeye devam ediyor. Son olarak Ankara Ted Koleji’nden mezun olan ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinde yaşayan 30 kişilik grup, Odunpazarı, Sazova, Kentpark ve Porsuk Çayı kenarındaki gezilerinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret ettiler. Meclis salonunda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Büyükerşen, Eskişehir’in turizm potansiyelinin her geçen yıl daha da arttığını ifade ederek “Bugün sizleri burada görmekten büyük mutluluk duyuyorum. Önceden şehrimiz yalnızca yaz aylarında hareketliyken, artık bu turizm hareketini kışın da görebiliyoruz. Şehirdeki bu hareketlilik başta esnafımız olmak üzere birçok vatandaşımıza olumlu olarak yansıyor. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor” dedi. 

Eskişehir’de gerçekleştirilen çalışmalara hayran kaldıklarını ifade eden Ted Koleji Mezunları ise “2000 yılı itibariyle Eskişehir’de yaşanan değişimi tüm Türkiye görüyor. Siz ve diğer belediye başkanlarınız koordineli bir şekilde çalışarak bir kentin nasıl dönüşüm yaşayacağını herkese gösteriyorsunuz. Eskişehir’de hayata geçirdiğiniz çalışmaların tüm yerel yönetimlere örnek olması gerekir” diyerek Başkan Büyükerşen’i tebrik ettiler.  

Sohbet ortamında geçen ziyaretin sonunda Başkan Büyükerşen misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2019, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30