Büyükerşen'e ödül!

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Su ve Teknoloji Derneği (SUTEK) koordinatörlüğünde düzenlenen 4. Su ve Çevre Ödülleri kapsamında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen ‘En Vizyoner Belediye Başkanı’ ödülüne layık görüldü.

Büyükerşen'e ödül!
banner115

Yerel yönetimler tarafından su ve çevre alanlarında yapılan yatırımların ve hizmetlerin değerlendirildiği ve Büyükşehir Belediyeleri, il belediyeleri, ilçe belediyeleri ve sular idarelerinin ayrı kategorilerde yarıştığı 4. Su ve Çevre Ödülleri Ankara’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Tarım ve Orman Bakanlığı ile SUTEK iş birliği ile düzenlenen törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu Başkanı Ömer Abdullah Karagözoğlu, suyun hayati bir önem taşıdığını bilen ve çevreye yaptığı yatırımlarla ödül almaya layık görülen tüm belediye başkanlarını tebrik etti.

Su ve Çevre Komite Kurulu Başkanı Melih Furkan Yapalak ise “Su ve çevre kaynaklarının sürdürülebilirliğine ve gelişimine önem veren, insana, doğaya ve suya duyarlı çalışmalar gerçekleştiren tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ödüller ile yerel yönetimler tarafından suyun verimli kullanılmasını, sağlıklı dağıtımını ve bu alanda farkındalık yaratılmasını amaçlıyoruz” dedi.

‘En Vizyoner Belediye Başkanı’ ödülüne layık görülen Başkan Büyükerşen’e ödülünü CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer verdi. Başkan Büyükerşen Ödül için yetkililere teşekkür ederken yaptığı konuşmada, azalan yağışlar ile su kaynaklarının azaldığını bu yüzden tüm yurttaşların su tasarrufuna özen göstermesi gerektiğinin altını çizdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30