Büyükşehir'den önemli destek

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, ‘Şehir Paylaşmaktır’ adıyla başlattığı destek uygulamasına örnek bir destek daha geldi. Ahbaplar Grubu'nun ardından Haller Gençlik Merkezi işletmecileri de önemli bir destekte bulundu.

Büyükşehir'den önemli destek
banner115

Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı ‘Şehir Paylaşmaktır’ iyilik uygulaması ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor. Türkiye’nin dört bir yanından hayırseverlerin aldığı paylaşım kolilerini ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran Büyükşehir Belediyesi’ne iş insanları, ticaret erbapları da aldıkları paylaşım kolileri ile destek oluyor. Çeşitli meslek gruplarından dostlar meclisinin bir araya gelerek oluşturduğu ve Eskişehir’de örnek çalışmalara imza atan Ahbaplar Grubunun ardından Haller Gençlik Merkezi işletmecileri de kampanyaya önemli bir destek sağladı. Pandemi nedeniyle işlerin azaldığını ancak kısıtlamalar nedeniyle dükkanını hiç açamayan binlerce esnaf olduğunu ifade eden Haller Gençlik Merkezi İşletmecilerinden Mustafa Bozkaya, böylesine anlamlı bir kampanyanın özellikle bu kesim için çok kıymetli olduğunu belirtti. 

Destekleri dolayısıyla Haller Gençlik Merkezi işletmecilerine Başkan Büyükerşen adına teşekkür belgesini takdim eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce “Pandemiden dolayı kısıtlamalar nedeniyle dükkanını açamayan veya yalnızca paket servise çalışan çok sayıda esnafımız var. Bizim bu iyilik hareketinde önceliğimiz bu süreçte işini kaybetmiş hemşehrilerimiz. Hayırseverlerin satın aldığı erzakları da odalar aracılığıyla esnafımıza, muhtarlarımız aracılığıyla da mahallelerimizde durumu kötü olan ailelerimize ulaştırıyoruz. Ahbaplar Grubu, Haller Gençlik Merkezi işletmecileri gibi büyük desteklerin yanı sıra şehrimizde adının açıklanmasını istemeyen ancak gerçekten büyük yardımlar sağlayan iş insanlarımız da var. Biz bu harekete destek olan herkese yürekten teşekkür ediyoruz. İnanıyoruz ki şehrimizin sanayicileri, iş adamları, ticaret erbapları bu iyilik hareketine daha büyük destekler sağlayacaklardır” dedi.

Hayırseverlerin market.eskisehir.bel.tr web sitesi üzerinden bütçesine uygun erzak kolisini alarak bir ihtiyaç sahibinin yüzünü güldürebileceğini ifade eden Ünlüce, pandemi boyunca bu uygulamanın devam edeceğini, Büyükşehir Belediyesi olarak hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmayı sürdüreceklerini belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2021, 21:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30