Çalıştaylar devam ediyor

Dr. Volkan Erkan’ın sunumuyla kamu kurumlarının Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin performans yönetim araç ve mekanizmaları, performans yönetiminin mali yönetim ile ilişkisi gibi konular görüşüldü.

Çalıştaylar devam ediyor

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programının (UNDP) yürüttüğü Yerel Yönetim Reformu III. Aşama Projesinin “Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin Performans Yönetim Sistemlerinin İyileştirilmesi” faaliyeti kapsamında sürdürülen toplantılar devam ediyor.

Ağustos ayında gerçekleştirilen Eskişehir Bölgesel Danışma Toplantısı sonrasında düzenlenen çalıştaylar sürüyor. Çalıştayların ana konusu kamu kaynaklarının etkili, ekonomik ve verimli kullanılabilmesi ve sunulan hizmetlerin kalitesinin arttırılması bakımından önem taşıyan Performans Yönetim Sistemi. Son olarak 7-8 Ekim’de yapılan çalıştaylarda Dr. Volkan Erkan’ın sunumuyla kamu kurumlarının Büyükşehir ve İlçe Belediyelerinin performans yönetim araç ve mekanizmaları, performans yönetiminin mali yönetim ile ilişkisi gibi konular görüşüldü.

UNDP uzmanları ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, 15 ve 20 Ekim’de tekrar bir araya gelecek ve performans yönetim sistemi konusunda görüşmelerini sürdürecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30