Candemir'den bayram mesajı!

MHP Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir, Kurban Bayramı nedeniyle bir tebrik mesajı yayınladı...

Candemir'den bayram mesajı!
banner115

İsmail Candemir, mesajında şu ifadelere yer verdi...

"Kurban Allah’a teslimiyet ve yakınlaşmaktır. Kurban Bayramı karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır.

Toplum olarak kenetlendiğimiz, yardımlaşma ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı, kırgınlık ve dargınlıkların unutulduğu, toplumsal bağların daha da güçlendiği bir Kurban Bayramı’na ulaşmanın mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz. Binlerce yıllık mazisi olan kültürel bağları ve değerleri olan milletimiz, bu manevi iklimi en güzel şekilde değerlendirmenin bilincinde olarak Kurban Bayramı’nın sevgiye, kardeşliğe, hoşgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyorum. 

Bu vesileyle, Değerli Eskişehir’li hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kurban Bayramı’nı kutluyor, eşsiz fedakârlıklarını hiçbir zaman unutamayacağımız aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranla sesleniyorum.

Bayram nedeniyle trafiğe çıkacak vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyması konusunda gereken duyarlılığı azami ölçüde göstereceklerine inanıyor, bayram sevincinin acı ve hüzne dönüşmemesi diliyorum. 

Bayramın 4. Günü İl Başkanlığı binamızda saat 15:00’de düzenlenecek bayramlaşma programımıza da tüm hemşerilerimizi davet ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2019, 15:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30