Çarşı ve pazarlarda bayram yoğunluğu!

Ramazan Bayramına sayılı günler kala, Eskişehirli vatandaşlar alışverişlerini yapmaya başladı. Özellikle bayramlık kıyafetlere ilgi gösteren vatandaşlar, çarşı ve pazarları hareketlendirdi.

Çarşı ve pazarlarda bayram yoğunluğu!
banner115

Ramazan Bayramının yaklaşması ile birlikte vatandaşlar alışverişe çıktı. Alışveriş için mağazalara akın eden vatandaşlar özellikle kıyafet satan dükkanlarda yoğunluklar yaşanıyor.  Bayramda masalar tatlılarla donatılacak, baklavalar börekler başköşedeki yerini alacak. Tabii bayramın olmazsa olmazı şeker ve çikolata da oldukça ilgi görüyor. Esnaflar ise döviz kurundaki gelişmeler nedeniyle satışların geçen seneye oranla düştüğünü belirtti.

222Haber'e konuşan bir esnaf esnaf döviz kurundaki gelişmeler nedeniyle satışların geçen seneye oranla düştüğünü belirtti. Esnaflar özetle, "Hareket başladı. Daha da hareketleneceğini düşünüyorum. İşlerimiz ve ekonomimiz rahatlayacak inşallah. Geçen ramazan bayramı öncesine göre, bu bayram öncesi işlerimizde şimdilik düşüş oldu. Halen ürünlerimizdeki fiyatlar geçen yılın aynısı. Biz yine işlerin açılacağından ümitliyiz" dedi.


Vatandaşlar da, Ramazan öncesi alışveriş yaptıklarını belirterek, "Ramazan bayramına çok az bir süre kaldı. Bizlerde bayram alışverişimizi şimdiden yapmaya başladık. Maddi gücümüzün el verdiğince bir şeyler almaya çalıştık" dediler.

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2019, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30