Çifteler okul sezonuna hazır!

Çifteler Belediyesi’nin yeni Eğitim- Öğretim yılı öncesi okullarının bahçelerinde gerçekleştirdiği temizlik çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 

Çifteler okul sezonuna hazır!

Bu kapsam da Çifteler Belediyesi yeni eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilerin daha sağlıklı koşullarda eğitim alması için okul bahçelerinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor.

Belediye Başkanı Kadir Bıyık 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde belediye ekiplerinin hummalı bir çalışma içinde olduğunu söyledi. Okulların talepleri doğrultusunda spor sahalarının yenilenmesinden ve asfalt işlerine kadar tüm iş ve işlemleri gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Bıyık, “Okulların açılmasına artık sayılı günler kala Çifteler ’de Özellikle Merkez Mahallelerimizde ilçe kırsalında kalan Körhasan, Eminekin ve Ortaköy mahallelerimizde Camilerimizin bahçe temizliği, okul bahçesi ve çevresi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce peyzaj, çim biçme, ağaç budama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı koşullarda eğitim alması bizim için büyük önem taşıyor.’’ dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30