Cumhuriyetin nasıl kazanıldığı anlatılacaklar

Cumhuriyet’in ilanının 96’ncı yılı, tüm yurtta olduğu gibi Odunpazarı’nda da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Odunpazarı Belediyesi, Cumhuriyet kenti Eskişehir’de vatandaşların bu bayramı da coşkuyla geçirmesi için çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 

Cumhuriyetin nasıl kazanıldığı anlatılacaklar

Her yıl 29 Ekim’de düzenlediği etkinliklerle Eskişehirlilere Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşatan Odunpazarı Belediyesi, bu sene de birbirinden önemli etkinliklere imza atacak. 
Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan bu etkinliklerden biri de ‘Sesimizde, Sazımızda Cumhuriyet’ etkinliği olacak. 29 Ekim Salı Günü Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde (YKSM) saat 20:00’de düzenlenecek olan ‘Sesimizde, Sazımızda Cumhuriyet’ etkinliğinde, farklı zaman dilimlerinden Cumhuriyetin nasıl kazanıldığı anlatılacak. 

Müzikal drama şeklinde gerçekleşecek olan etkinlikte; Ergün Elibaş, Hülya Düzbaş solist, Aslı Üstüner ve Serhat Demirtaş ise anlatıcı olarak yer alacak.  ‘Sesimizde, Sazımızda Cumhuriyet’ etkinliğinde, ayrıca Ihlamurkent Oyunpazarı Kreşi, Türk Müziği Topluluğu, Halk Dansları  Topluluğu ve Odupazarı Belediyesi Tiyatro Müdürlüğü oyuncuları da sahne alacak. 


 

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2019, 10:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30