DSP'li başkana dön çağrısı!

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, yönetim kuruluyla beraber düzenlediği basın toplantısıyla seçim sonuçlarını değerlendirdi.

DSP'li başkana dön çağrısı!
banner115

İl binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Adar belirledikleri hedeflere ulaştıklarını söyleyerek, “Eskişehir merkezdeki ve taşradaki belediyelerimiz muhafaza ederek bunlara en az 4 ilçeyi daha ilave etmeyi programlamıştık. Büyük ölçüde bu hedefimize ulaştık. Küçük birkaç tane yol kazası oldu. Bu kazalar sonucunda da bir ilçemiz gelemedi. Bir ilçemizde de henüz seçim sonuçları netleşmediği için tam orayı aldık diyemiyorum” dedi. Adar, meclis çoğunluğunu elde etmek için kırsalı çok önemsediklerini bu dönem Büyükşehir Belediyesi’nde meclis çoğunluğunu elde ettiklerini ifade etti.

CHP'den Mihalıççık adayı olarak gösterilen ancak daha sonra İYİ Parti ile yapılan ittifak nedeniyle adaylıktan çektirilen Haydar Çorum’a da partiye dön diyen Adar, o süreçteki gelişmeleri anlattı. Adar'a ilk tepki DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova'dan geldi.

Adar, il başkanlığı görevini sürdürmek istediklerini de belirterek, getiriliş şekillerinin olağan il kongresine kadar görevde kalmalarına imkan sağladığını söyledi.  Adar, “Ben artık CHP’nin kongrelerle uğraşmak yerine geleceğe yönelik projeler yaparak, hedefler belirleyerek gitmesinden yanayım. Bizim bir görevimiz vardı. Seçimde başarılı olmaktı. Yönetim olarak bunu başardık” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2019, 23:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30