Dünya Değişim Gününü kutlandı!

Eskişehir Haller Gençlik Merkezi Parkında Eskişehir Büyük Şehir Belediyesi ve Uluslararası Değişim Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen Dünya Değişim Günü çeşitli etkinlikler ile kutlandı. 

Dünya Değişim Gününü kutlandı!

Türkiye’nin çeşitli kentlerinde olduğu gibi Eskişehir'de de Dünya Değişim Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi ve Uluslararası Değişim Federasyonu tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi. Geçen yıl "Değişim Nefesle Başlar" temasıyla kutlanan Dünya Değişim Günü,  bu yıl "Çevre Bilincinde Değişim" temasıyla Haller Gençlik Merkezi parkında kutlandı.  Etkinliğe büyük ilgi gösteren Eskişehirlilere doğru nefes alıp vermenin rutin hayatta pozitif bir katkı sağladığı bilgisi aktarıldı.  Bu amaçla etkinliğe katılanlara, doğru nefes alıp verme hakkında uygulamalı bilgi verildi.
Çeşitli grupların mini konserler verdiği etkinlikte Eskişehir Büyük Şehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı spor antrenörleri de vatandaşların katılımları ile çeşitli dans gösterileri düzenledi. Son olarak bu senenin ana teması "Çevre Bilincinde Değişim" konusunda Uludef yetkilisi ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri konuşma yaptı. 


 

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2019, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30