Ekonomi değil işsizlik zirve yaptı!

Muharrem İnce, "Sayın Cumhurbaşkanı ekonomi pik yaptı diyor. Pik nedir. Zirve yaptı diyeceksiniz. Ekonomi zirve yapmadı ama ekonominin sorunları zirve yaptı. Dolar, Euro, Altın zirve yaptı. Tüketim ürünlerine yapılan zamlar zirve yaptı. İşsizlik zirve yaptı, Enflasyon zirve yaptı."

Ekonomi değil işsizlik zirve yaptı!
banner127

Muharrem İnce, “81 ili karış karış gezip daha sonra ilçe ziyaretlerine başlayacağız. Pandemi nedeniyle biraz yavaş hareket ediyoruz. Yılbaşına kadar memleket hareketimizin kadrosunu, manifestosunu, yapacaklarımızı ve çözüm önerilerimizi milletimizle paylaşacağız. Biz memleket sevdalısı insanlarız. Bizim isteğimiz çocuklarımızın güzel hayaller kurması. 15 yaşındaki çocuklarımız mutsuz. 

Bu ülkede bir iktidar var. İki iktidarın yancıları var. Üçüncü olarak muhalefet var. Bir de cephede savaşan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız var. Biz ölmeyelim diye mücadele ediyorlar. Siyasetçiler doktorların üzerinden çekmeli. Biz ölmeyelim diye onlar ölüyorlar. Dünyanın en başarılı doktorları bizim doktorlarımız. Doktorlara laf söyleyecek siyasetçinin akıl tutulması yaşıyor olması lazım. Evde oturup sosyal medyadan paylaşım yaparak doktorları istifaya davet etmek akıl tutulmasıdır. Bir sussanız yeter bence. Siyasetçiler doktorlara ve sağlık çalışanlarına karşı susmalıdır. Sağlık çalışanı aksayan bir şey olduğunu söylemek durumundadır. Onları ihanetle suçlamak aymazlıktır. Siyaset adamlığı bu değildir. Bu memleketin en akıllı insanları doktorlar. Bu memleketin akıllı evlatlarına siyasetçiler laf söyleyemez, söylememelidir.

Sayın Cumhurbaşkanı ekonomi pik yaptı diyor. Pik nedir. Zirve yaptı diyeceksiniz. Ekonomi zirve yapmadı ama ekonominin sorunları zirve yaptı. Dolar, Euro, Altın zirve yaptı. Tüketim ürünlerine yapılan zamlar zirve yaptı. İşsizlik zirve yaptı, Enflasyon zirve yaptı.

Muharrem benim önadım. İnce ise soyadım. Mustafa Kemal, Atatürk’ün ön ismidir. Atatürk ise soyadıdır. Bu ülkede herkes Atatürk’e adı ve soyadı ile hitap etmeye mecburdur. Muharrem İnce’ye bile Muharrem diyemezken Mustafa Kemal Atatürk’e Mustafa Kemal demek kimin haddine. Etmek cahillikten öte bir şey olur.”

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2020, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30