Emniyet mensuplarına iftar yemeği verdiler

Koronavirüs pandemisi, aynı sofrada iftar yapmayı imkânsız kılarken, Odunpazarı Belediyesi emniyet mensuplarını unutmadı. Aşevi tarafından hazırlanan iftar yemekleri, Eskişehir’de bulunan tüm polis noktaları ve karakollara dağıtıldı. 

Emniyet mensuplarına iftar yemeği verdiler
banner115

Koronavirüs salgını nedeniyle binlerce insanın aynı sofrada buluştuğu toplu iftarlar gerçekleşemedi. Odunpazarı Belediyesi Aşevi ise aynı sofrada bir araya gelemeyen vatandaşları, aynı kazanlarda titizlikle hazırlanan sıcak yemekler ile bir araya getirdi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara her gün, günde iki öğün sıcak yemek ulaştıran Aşevi, tam kapanma nedeniyle 7-24 çalışan emniyet mensuplarını da unutmadı. 

Aşevi aşçıları tarafından emniyet mensupları için hazırlanan iftarlıklar, iftar saatinde Eskişehir’de bulunan tüm polis noktaları ve karakollara dağıtıldı. Koronavirüs nedeniyle aynı sofralarda buluşmayan emniyet mensupları, aynı kazanlarda kendileri için titizlikle hazırlanan yemeklerle iftar yaptı.

Emniyet mensuplarına Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un selamını ve iyi dileklerini ileten Odunpazarı Belediyesi çalışanları, hayırlı çalışmalar diledi. İftarlıklarını alan emniyet mensupları da kendilerini unutmayan Başkan Kurt ve belediye çalışanlarına teşekkür etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30