En Genç Aday

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Uğur Akkaya, Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olarak en genç meclis üyesi adayı oldu.

En Genç Aday

Yerel Seçimlere hazırlıklar ülke genelinde devam ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’de de Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı için belirlenen sürenin bitimine az bir zaman kaldı. Son günlere yaklaşırken aday adaylarının başvuruları yoğun bir şekilde sürüyor.

Bir başvuru da Uğur Akkaya’dan geldi. Akkaya, 31 Mart 2019 Tarihinde yapılacak Mahalli Ve İdari seçimlerinde MHP’den Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oldu. Resmi başvurusunu tamamladıktan sonra Akkaya, sevenlerine teşekkür etti.

Adaylığı ile ilgili bir açıklama yapan Uğur Akkaya, şunları söyledi: ” Eskişehir’in en genç Belediye Meclis Üyesi Adayı olarak, halkımıza hizmet için bir an geri durmadan kendime ve rabbime olan sonsuz inancım ve itikadımla, cesaretim ve ferasetimle bu işi yapmak için kendimi yeterli buluyorum. Halkımızın desteğini bekliyorum. Saygılarımla tüm Eskişehir’imizin ve Odunpazarı’nın güzide halkını en işten samimi duygularımla seviyor ve desteklerini bekliyorum. “

Uğur  Akkaya kimdir?

7 Nisan 1995 yılında Eskişehir’de Dünya’ya geldi. İlk ve ortaöğretim eğitimimi Eskişehir’de tamamladı. Atatürk Anadolu Meslek Lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri mezunu. Üniversite öğrenimimi Anadolu Üniversitesi Radyo TV bölümünde tamamladı. Halen ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi Uluslararası ilişkiler son sınıf öğrencisidir. 38 tane farklı alanda başarı belgesi ve sertifikası mevcut. 3 senedir kendi işi olan reklam, ajans ve matbaa işleri ile ilgileniyor. Ayrıca iyi derece İngilizce ve Arapça bilmektedir.                                                               

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30