Eskişehir çiçekler ile güzelleşiyor

Tepebaşı Belediyesi, kendi seralarında yetiştirdiği çeşitli çiçekler ile ilçe genelinde renkli görüntüler ortaya koymayı sürdürüyor.

Eskişehir çiçekler ile güzelleşiyor
banner115

Tepebaşı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, kent genelinde gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile güzel görüntüler oluşturmaya devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak İsmet İnönü Caddesi üzerinde bulunan yeşil alanlarda, çiçeklendirme çalışmalarını tamamladı. Yapılan çalışmalar neticesinde cadde, rengarenk bir görünüme kavuştu. Gerçekleştirilen çalışmalarda, Tepebaşı Belediyesi’nin 75 dönümlük alan üzerine kurulu kendi seralarında yetiştirdiği çiçekler kullanılıyor. Hem yaz hem de kış mevsimi süresince üretime devam eden seralar, Tepebaşı'nın çiçeklendirilmesinde büyük rol oynarken, serada yetiştirilen çiçek ve çeşitli ağaçlar sayesinde Tepebaşı'nın parkları, sokakları, refüjleri rengarenk bir görünüm kazanıyor.

Vatandaşlar gerçekleştirilen çiçeklendirme çalışmalarından memnuniyetini belirtirken, Tepebaşı Belediyesi yetkilileri de çalışmaların süreceğini ifade ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner19

banner101

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30